Een campervakantie in Spanje? Huur de Livingstone Duo. Hij staat voor u klaar in Spanje.

De Livingstone Duo met enkele bedden (zie specificaties en foto's onder menu) brengen wij naar Spanje in december. Deze camper staat voor u klaar op camping Cabopino (13 km van Marbella) tussen 4 januari en 25 maart 2019. Huren in spanje is dus alleen mogelijk deze periode. Daarna staat de camper weer in Nederland.

U vliegt naar Spanje en wij kunnen u een transfer geven naar de camper (optie) op de camping waar de Livingstone Duo voor u klaar staat.

Wanneer u een rondreis Andalusie met overnachtingen gaat ondernemen, denk hierbij aan Granada-Cordoba-Sevilla-Ronda, dan restitueren wij u € 5,- per persoon per nacht voor de periode dat u niet op camping Cabopino bent.

Meer informatie over camping Cabopino zie, www.campingcabopino.com en ook de ACSI gids. De camping ligt 13 km van Marbella, 200 meter van het zandstrand en haven waar altijd wat te doen is. Verder is de camping voorzien van: 1 restaurant met afhaal mogelijkheden, 1 snackbar met eenvoudige maaltijden, 1 kleine winkel voor de dagelijkse behoefte, een overdekt en verwarmd zoetwater zwembad, pinautomaat, wasmachines en natuurlijk een receptie.

De eigenaar van deze camper Livingstone Duo overwintert ook op deze camping en kan u met raad en daad terzijde staan met adviezen tijdens uw verblijf.

Kosten voor u zijn:

  • vliegtuig (zelf te regelen);
  • transferkosten van vliegveld naar camper € 45,-;
  • kosten camper per persoon, per nacht € 30,- (min. verblijf 4 nachten op de camping, max. 2 pers.);
  • kosten per gereden kilometer (exclusief tol en brandstof) € 0.35,-
  • kosten beddengoed en schoonmaak € 75,-
  • boekingskosten € 75,-